Singura metoda prin care iti poti creste increderea in tine.

           Stiai ca marea majoritate a oamenilor invoca lipsa de incredere in ei insisi ca fiind principalul motiv pentru care nu au rezultatele pe care si le doresc?

           Astazi vreau sa eliminam aceasta dilema si sa te ajut sa iti cresti increderea in tine pentru a obtine tot ceea ce iti doresti!

           Cel mai important lucru pe care merita sa il intelegi pentru a-ti creste stima de sine este faptul ca increderea in tine este o alegere pe care o poti lua in fiecare moment! Fie crezi ca poti, fie nu.

          Atunci cand ai un obiectiv nou, ca de exemplu cand te apuci pentru prima data de slabit sau de pus masa musculara nu ai de unde sa ai incredere in tine.

          Tot ceea ce iti ramane de facut este sa decizi ca poti obtine acel ceva la un moment dat! Asa ca de fiecare data cand iti doresti ceva, primul pas pentru a-ti creste increderea in tine este sa pariezi pe tine, sa alegi sa fii increzator ca poti obtine acel ceva!

          Faptul ca alegi sa crezi in tine te va face sa actionezi, iar actiunea te va duce la rezultate!  Si ghici ce?

          Singura metoda prin care iti poti creste si mentine increderea in tine sunt  rezultatele pe care le ai! Asta inseamna ca urmatorul pas este sa obtii rezultate.

          Daca ai obtinut anumite rezultate, vei incepe sa crezi in tine, vei fi increzator ca poti obtine rezultate si mai bune!

           De exemplu, daca ai facut 10 flotari, vei crede despre tine ca mai poti repeta aceasta performanta tocmai pentru ca ai mai facut-o. Acest sentiment de incredere este dat de rezultatele pe care le-ai avut.

           La inceput, decide ca poti, iar mai apoi actioneaza pentru a obtine rezultate, si astfel sa iti vei fundamenta increderea in tine!

          La final vreau sa iti las unul dintre citatele dupa care imi ghidez viata „De crezi ca poti, de crezi ca nu poti, in ambele cazuri ai dreptate!” Eu am ales sa cred ca POT! Tu ce alegi?

           Astept parerea ta despre articol si orice intrebare ai intr-un comentariu mai jos! Daca ti-a fost de folos atunci lasa-i si pe prientenii tai sa afle de articol printru-un SHARE! Multumesc!

Ai cruajul sa fii tu pentru a fi liber!

TG Facebook Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *