Cum sa atragi succesul in viata ta

          Sunt multi cei care ma intreaba „Cum sa ma redescopar pe mine, cum sa am o relatie de cuplu implinita, cum sa imi indeplinesc visurile sau cum sa am mai multi bani? s.a.”

          Cu totii ne-am dori o pastila magica care sa ne rezolve problemele instant, care sa ne faca dintr-o data bogati, fericiti si traindu-ne viata visurilor noastre.

          Adevarul este ca se poate sa ai tot ceea ce-ti doresti, insa problemele pe care le ai acum in viata nu vor disparea la fel ca durerea de cap de la o simpla pastila.

          Succesul pe care il vezi la alti oameni si pe care ti-l doresti, indiferent ca e vorba de bani, relatii fericite, un stil de viata atractiv, un corp sanatos si atragator s.a., nu a aparut peste noapte.

          Iar greseala pe care marea majoritate a oamenilor o fac, si pe care o faceam si eu, este sa se uite doar la rezultatul final fara sa vada ce a adus acel rezultat.

          Oamenii, din pacate, nu vad procesul, adica acele actiuni care au condus la rezultatul respectiv, iar din aceasta cauza nu au ceea ce-si doresc.

          Nu exista o pastila magica care sa-ti rezolve problemele acum, insa exista disciplina care te va face intr-o buna zi un om de succes, exact asa cum iti doresti!

          Nimic din ceea ce ceilalti au si iti doresti si tu, nu a aparut peste noapte asa cum pare. Corpul vedetelor de prin reviste a ajuns sa arate astfel dupa 2,3 sau 5 ani de munca ZILNICA.

          Nici banii pe care ii vezi la cei care ii au nu au aparut peste noapte pentru ca nu toti din lume sunt castigatori la loto. Acei bani sunt rezultatul muncii de ani de zile pe care acestia au depus-o.

          Imagineaza-ti ca in acest moment castigi 2000 de lei pe luna iar o ruda apropiata tie are nevoie, asa peste noapte, de 10.000 de lei.

          Probabil ca nu dispui de acesti bani, insa daca presupunem ca economisesti in fiecare luna 1000 de lei si iti cere aceeasi suma de bani peste 10 luni, ai putea sa ii dai banii respectivi?

          Cu siguranta! Ce a dus ca peste 10 luni de zile sa ai cei 10.000 de lei? Un proces! Faptul ca ai economisit.

          Iar marea majoritate a oamenilor vad doar suma pe care o ai, fara sa tina cont de cele 10 luni in care ai economisit pentru a strange banii respectivi.

          Iti doresti fericire, iti doresti bani, sa-ti transformi visurile in realitate, un corp frumos sau orice altceva?

          Atunci merita sa te uiti la ceea ce au facut cei care au deja ceea ce si tu vrei, iar daca nu ai astfel de persoane atunci intreaba-te ce anume ai putea sa faci ZILNIC pentru ca peste 1,2 sau 5 ani sa ai tot ceea ce-ti doresti.

          Stiu ca mutli vor spune ca e atat de mult timp…iar tot ceea ce pot sa iti spun este ca timpul oricum trece, intrebarea este ca dupa ce acesti 1,2 sau 5 ani au trecut, tu esti omul care ti-ai dorit sa devi?

          =Lasa-mi un comentariu mai jos si spune-mi unul dintre obiectivele tale si ce anume crezi ca trebuie sa faci zilnic pentru a ajunge peste cativa ani sa ai acel ceva=

 

TG Facebook Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *