Despre mine

                         Numele meu este Claudiu Anton,

          Pornind de la nevoia de a mă întreține cu 50 de lei săptămânal în timpul facultății, fără nici un ban in plus și de la situația în care confortul unor haine noi și a unor ieșiri la suc cu colegii reprezenta un lux pe care nu mi-l puteam permite, am ajuns să am PROPRIA AFACERE.

          Pornind de la momentele în care îmi doream să simt că sunt iubit, măcar de cineva, și în care cerșeam iubire și intram în depresii pentru că eram refuzat de fiecare dată, am ajuns să am o RELAȚIE ÎMPLINITĂ în care ofer și primesc iubire în fiecare moment.

          Pornind de la viața rutiniera a cărui sclav eram și descoperind că urmarea facultății la care studiam nu mă împlineste, am avut curajul să renunț la aceasta și să îmi DESCOPĂR VOCAȚIA și pasiunea de a vorbi în public pentru ca acum să îmi TRĂIESC VIAȚA AȘA CUM ÎMI DORESC, având propriile reguli.

          Oricât de greu mi-a fost am trecut peste si sunt aici sa iti spun ca oricat de greu îți este si tu poți trece peste!

          Poți avea mai mult decât ți-ai imaginat vreodată, și toate visurile care ți se par acum de neatins să devină realitate!

          Tot ceea ce trebuie să faci este să ai curajul să fii tu însuți iar eu îti voi oferii tot ceea ce m-a ajutat pe mine să îmi construiesc o viață exact așa cum îmi doresc și te va ajuta și pe tine!

          Îți voi împărtăși pe acest blog toate tehnicile, metodele și principiile prin care poți ajunge să ai și tu propria afacere, o relație în care să te simți iubit și să iubești în fiecare clipă și să poți face în fiecare zi doar ceea ce-ți place, simțindu-te cu adevărat liber.

          Înscrie-te la newsletter în bara de sus a site-ului și hai să începem dezvoltarea!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *